Edzéstervezés


Ki is vagyok és mit értem el edzőként?:
Közel húsz év versenyzői tapasztalattal a hátam mögött, elismert edzőktől szerzett tudásommal és a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Kerékpár Sportedzői szaka elvégzésével azt gondolom, igen nagy tapasztalatra tettem szert.
Munkámat mi sem bizonyítja jobban, hogy több sportolót segítettem már kitűzött céljai elérésében. A 2014-es szezontól a Magyar Utánpótlás Válogatott edzőjeként is aktívan tevékenykedem, a jövő évtől pedig a TF OKJ-s kerékpáros edzői szakán, a kerékpáros mozgásoktatásban is részt veszek, mint oktató!

Mit is jelent a személyre szabott edzéstervezés?
Előzetes konzultáció után közösen meghatározzuk a célokat, figyelembe vesszük, hogy mennyi időt tudsz az edzésekre fordítani, majd egy teljesítménymérés után “személyre szabott” tervet készítek.

Kinek ajánlom:
Mindenkinek, aki egy kicsit is komolyabban szeretne foglalkozni a kerékpározással. Túrára, versenyre, vagy akár “csak” az egészség megőrzése végett szeretne rendszeresen foglalkozni a sporttal.

Miben tudok még segíteni?:
Például:
- Versenyzői tapasztalatommal akár versenytaktikában
- Megmérettetések alatti táplálkozás
- Technikai kérdések
- …
- Bármi ami a kerékpározással kapcsolatos

Mit foglal magába az edzésterv?:
- Heti online edzésterv
- Edzések kiértékelése
- Konzultáció
- Technikai edzés lehetőség

Az edzéstervezés ára egy hónapra 10.000 Ft

Elérhetőségeim:

E-mail: burzsolti@gmail.com

Tel.: +36 70/514 52 97

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>