Millió dolog

Sziasztok,

Mióta nem jelentkeztem, nagyon sok minden történt velem. Össze sem tudom szedni, hogy mennyi minden…:)
Először is, gyökeres változáson megyünk keresztül Lindával. Éppen egy költözés és az ezzel járó lakásfelújítás kellős közepén járunk. Az úti célunk vége Budapest:) Hogy miért a főváros, azt még nem írhatom le, de a kerékpárok/kerékpározás körül fogok tevékenykedni, erről bővebben egy kicsit később számolok be.  Kicsit megterhelő, mert van olyan hét, mikor csak egy-két napot vagyok otthon, de az a bizonyos fény már nagyon közel van.:)

Ezek mellett nemsokára itt a Vértes Maraton és az Olimpiai Cross futam (2013.05. 11-12.). Túl vagyok az első „pályabejáráson” is. Igazából nem is igazán pályabejárás, mert ugye a versenyek nyomvonala hasonló lesz az előző években megismertekkel, inkább úgynevezett feltérképezés volt. Megnéztem hol, milyen károkat okozott a tél, esetleges alternatív útvonalak keresése, stb… Voltam szárazon -5 fokban, voltam sárba, és voltam 15cm hóban is:)

Közben az edzések is mennek, készülök a 2013-as szezonra. Ez ugye most egy kicsit nehézkes, mert az időjárási körülmények annyira nem optimálisak. Nem is emlékszem, mikor volt ennyire rossz az idő „tavasszal”. Azért tavaly ilyenkor már volt egy-két rövidgatyás tréning, ez idén eddig elképzelhetetlen lett volna. Az is nehézséget okoz, hogy Monaco-ból hazaérve megfogadtam, hogy idén már nem fogok görgőzni, főleg a terhelt edzéseken nem. Így mentem márciusba fagyba, hatalmas esőbe, a 15.-ei hófúvásba. De azért már lassan érkezik a tavasz, legalábbis reméljük:)

Az időjárás miatt kicsit húzódik a szezonkezdetem, de nem gond, mert még nem érzem magam 100%-osan. A langenlois-i verseny is tervben volt, de nem láttam úgy értelmét, hogy utána három hétig nincs versenyterhelés. Utólag nem is bánom, Cser Gabi mesélte, hogy nem volt meleg, sőt, kifejezetten hideg volt:)

A versenyfelszerelések is szép sorban érkeznek. A CEP kompressziós zokni nagyon jól teljesít. A megterhelő napokon, mikor nem éppen a bringa van a középpontban és mással foglalatoskodom, kifejezetten jól esik a használata. Jaaaa, és a színe is szuper. Az „energiát” is megkaptam, így már az edzéseken is a HIGH5 szuper termékeit használhatom.

Szeretnék Mindenkinek kellemes Húsvétot kívánni, és kitartást, nemsokára itt az igazi bringás idő!!!

Hajrá,
Buzso

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>