SC Ózd

Sziasztok,

Kimaradt egy hét verseny szempontjából, de azért a napok nem teltek el bringázás nélkül. Vasárnap löktünk egy laza kört KissGé vezetésével… Nem sokszor mentünk 37 alatt:) Gergő, Cser Gabi, Temesi Vic és Én. Jó volt… Kicsit kif*ngtam, mostanában nem mentem 4 óra környékén.
Aztán múlt hét végén ismét SuperCross futam, immár Ózdon – EdDekkor Kupa!
Ózdra szívesen járok vissza, mert az elmúlt három évben mindig a dobogón, vagy a dobogóért küzdve végeztem. Ez idén sem volt másként!
Nem kimondottan sorolnám a kedvenceim közé a kört, és ezt még Frölich Tomiéknak sikerült megtetézni plusz 15 kanyarral. Na mindegy, itt kell versenyezni.
Ugorjunk is a versenyre, mert gondolom Mindenkit az érdekel, hogy is láttam belülről a versenyt.

Rajtot megint jól kaptam el, de két pedálfordulat után kijött a lábam a patentből és így vissza is csúsztam kicsit. Ez pont arra volt elég, hogy a negyedik pozícióban kezdjem meg a kanyargázsást a réten. A hosszú aszfaltos részen Rózsa Bazsa engedett egy pozícióval előrébb, ekkor Fejes Gabi és Gajdosik voltak az élen. Stefan meg-megúszott, így kikerültem, és üldözőbe vettem Gábort. A kör végén Wouter jött fénysebességgel. Már majdnem felértem vele, de akkor kicsit furán kezdett viselkedni alattam a bringa. Az sem segített, hogy a hiper-szuper montijával kb. öttel gyorsabban kanyarodik, mint mi crosz bicajjal. Na mindegy, egyedül maradtam, de azért tartottam a távolságot. A harmadik és negyedik kör katasztrófálisan sikerült. Aki ott volt, látta, hogy vagy három bóját is kidöntöttem. Egyszerűen nem tudtam befordulni az akkor már igen lapos gumimmal. Bringát cseréltem és ekkor ért fel a lengyel arc. Vagyis kikerült, de sikerült visszakapaszkodnom rá. A zónában Roni és a Dina tesók szorgoskodtak és egy kör után vissza is kaptam a Lapierre-t.

Ekkor megint kicsit lemaradtam, de ismét sikerült visszazárkóznom. Az első kerék ekkor sem volt rendben teljesen. Sajnos a defektgátló folyadék nem fogta meg teljesen a lyukat, így ismét eresztett egy kicsit. Ekkor már a végjátékra készültünk. Néha én, néha a lengyel srác próbálkozott. Az utolsó részre fordulva aztán nem sikerült tökéletesen a kanyarvételem, így nem tudtam érdemben sprintelni a dobogóért.
Hát így lettem negyedik!

Köszönöm Mindenkinek a biztatást, nagyon jó volt ismét így versenyezni! Most a sorozatban ismét egy hét szünet következik, de ha minden jól megy, nem maradok verseny nélkül!

Fotók: @Juhász Imre, @Molnár Tibor

Hajrá,
Buzso

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>