SC Veszprém

Sziasztok,

Vasárnap Veszprémbe utaztunk, hogy a SuperCross sorozat 3. futamán versenyezzek. Az előtte levő hét „kudarca” után már hiányzott a megmérettetés. Jaaa, aki nem tudja: Bécsben álltunk rajtvonalhoz 9.-én, ahol kb a 10. sorból rajtolva, a kör felére pont felértem az elsőkre, de sajnos technikai hiba miatt fel kellett adnom a versenyt. Na mindegy, próbáltam Veszprémre koncentrálni. Bár ez nehéz úgy, hogy alapjába véve vannak problémáim a sorozattal. Az is megfordult a fejemben, hogy idén már nem indulok ilyen jellegű megmérettetésen. Na de ezeken túl lépve, nézzük mit műveltem :-)
A verseny nyomvonala igencsak hasonlított az előző évben megismert pályához. Néhány csiki-csuki, és plusz 600 méter került a körbe. Mivel igencsak felázott a talaj, így már igazi cross-os pálya kerekedett a dologból. Végre nem unalmas füvön kanyarogtunk, ami attól „technikás”, hogy 80 kanyar van benne!

A versenyem igen érdekesre sikeredett. Voltak benne „szép” dolgok, de voltak benne nagy „bakik” is.
A start után sikerült első helyen kanyarodnom az erdőbe. Fejes próbált kicsit agresszíven helyezkedni, de nem szerettem volna elengedni. A kör felénél kicsit hibáztam, majd a dupla palánknál visszavettem a vezetést. Innen együtt haladtunk – Sziszkó, Gollinger, Wouter, és Fejes Gabi – egészen a harmadik körig, mikor Gábor kiállt a versenyből. A negyedik és ötödik kör nem igazán esett jól, itt be is lassultam egy kicsit. Bár az sem segített, hogy a bringám is vagy 15 kiló lett. Elöl Cleppe, mögötte Szilárd, majd Gollinger. Az osztrák spori defektet kapott, így megelőztem. Már kezdtem közeledni Sziszkóra, de az igen saras bringámmal már nem voltam annyira fitt, és végül bronzérmes lettem!

Egyébként itt követtem el a hibát. És nem azzal, hogy nem cseréltem bringát. Csak magamat okolhatom. Tudtam már a hét közepén, hogy mire számítsak az időjárás tekintetében, mégsem készültem rá. Mit értek ez alatt? Nem biztosítottam „segítőim” számára a bringa tisztításához a feltételeket. Annak sok értelme nem lett volna, ha a második körben bringát cserélek, de akkor meg a cserebicajjal kell teljesítenem 8 kört, mert a másik gépet nem tudjuk letisztítani. Bár visszagondolva a történetre, ott is hibáztam, hogy az uccsó két körben ki kellett volna cserélnem a kerékpáromat, de ott meg közel volt Sziszkó, azért nem akartam kockáztatni.

Na most már mindegy, ebből is tanultam, remélem legközelebb nem követek el ekkora hibát, és ez a helyezésen is látszódni fog :-)
Egyébként köszönöm szépen a rengeteg szurkolást és a segítséget Mindenkinek!
Hosszas „vacillálás” után… Salgótarjánban találkozunk!

Hajrá,
Buzso

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>