Szentendre CC

Sziasztok,

A hét eleje kicsit fáradtan telt az eplényi izmozás után, de azért csak sikerült valamennyire kipihennem magam, így a Pünkösdi hétvége sem telhetett el kerékpáros sportfoglalkozás nélkül.
Szombaton részt vettem a szentendrei CityCross versenyen! Már egyszer indultam ezen a megmérettetésen és akkor is nagyon tetszett, azon felül, hogy az egy órán át tartó körözés a macskaköves utcákon kifejezetten fájdalmas tevékenység:) Szeretném megköszönni Zeller Robinak és csapatának a meghívást!

Tehát a verseny:
Mivel ezt inkább edzésnek fogtuk fel, így kora reggel felpattantunk a bringákra és Vikivel kitekertünk Szentendrére! Közben a Jászainál „felvettük” KPZ-t is, így már hárman nyomtuk:)
Pályabejárás, kis melegítés és már a rajtban is álltunk. Próbáltam minél jobban elkapni a startot, mert két kanyarral odébb már a szűk lépcsősorokon ereszkedtünk. Sikerült az első pozícióban érkeznem, így nem volt semmi „atrocitás”:)

A lépcsőt követő emelkedőn aztán saját tempót hajtottam, amit nem, mindenki tudott átvenni. Kicsit lassítottam lefelé, hogy majd összerázódunk, de a pálya legmeredekebb „hegyén” ismét egyedül maradtam. Innen már saját tempóban közlekedtem végig a verseny folyamán. Jól esett, hogy a lekörözéseknél szinte mindenkinek volt egy-két bíztató szava hozzám, amit én is próbáltam viszonozni. A legnagyobb nehézséget egyébként a nagy meleg tartogatta, KPZ nélkül asszem kipurcantunk volna:) És az eredmény… Sikerült elsőnek befutnom a versenyen! Jobb edzés volt, mintha egyedül résztávoztam volna a Hármason:)

Az eredményhirdetés után ismét felpattantunk a bringára és célbavettük a Római-partot, ahol az elmaradhatatlan energiapótlás volt soron, immár kiegészülve Táncos Sanyi barátunkkal!
Hát így telt ez a szuper nap, aminek a vége kicsit több mint 100kili lett!
Mivel ez egy rövid verseny volt, így a beszámoló is egy kicsit rövid lett:)
Most hétvégén CrossKovácsi, gyertek versenyezni!!!
Foto: @Montimi, @Cserni Tamás

Szép napot,
Buzso

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>